Skip to main content

Dominique Bockmeulen en Gerard Hertsenberg van SP*RKL Marketing:

‘SP*RKL Academy biedt uitkomst’

Begin dit jaar lanceerden Dominique Bockmeulen en Gerard Hertsenberg SP*RKL Marketing: het full-service marketingbureau voor telecom en ICT, of andere bedrijven op zoek naar wat SP*RKL. Het bedrijf bestaat pas drie maanden en heeft naar eigen zeggen ‘een sparkelende start gemaakt’.

“Wij zijn geen standaard marketingbureau dat werkt op basis van uurtje-factuurtje en alleen kijkt naar de korte termijn. Resultaat staat bij ons voorop”, zegt Gerard. “Een betere conversie, meer leads of websitebezoekers, of meer naamsbekendheid? Op basis van doelstellingen van de klant maken wij de juiste marketingmix van online en offline middelen.”

SP*RKL Marketing

Dominique: “Dit laatste is belangrijk, want de marketingstrategie moet aansluiten bij de doelstellingen. Op die manier kunnen wij écht iets bijdragen voor de klant en op basis van performance marketing ook laten zien dat de marketingactiviteiten bijdragen aan het behalen van die doelstellingen.”

SP*RKL Academy

Behalve dat SP*RKL Marketing klanten bedient op projectbasis, bieden zij ook de SP*RKL Academy. Een unieke propositie in de markt, waarbij zij klanten helpen op de lange termijn. Gerard: “Veel bedrijven zoeken goede marketeers, het liefst met een paar jaar ervaring, met de kennis en kunde om een marketingstrategie te maken en deze ook nog uit te rollen. Een ambitieuze vraag, maar niet onmogelijk.”

Dominique vult aan: “Precies voor die bedrijven biedt de SP*RKL Academy uitkomst. Wij verzorgen het hele traject om een ervaren en goed opgeleide marketeer bij het bedrijf in te laten stromen, die uiteraard past binnen de organisatie. In slechts 9 maanden zoeken en begeleiden wij deze marketeer, en werken hem volledig in op de marketingstrategie van het bedrijf. En terwijl de marketeer direct voor de organisatie aan de slag gaat, wordt hij door ons ondersteund met trainingen. Na een succesvolle inwerk- en trainingsperiode, kan het bedrijf deze opgeleide marketeer kosteloos overnemen. Dat betekent geen sollicitatietraject en ook geen inwerk- of opleidingstraject: allemaal tijd die je kunt besteden aan je core business. Een win-win dus.”

Wel de lusten, niet de lasten!

Maak gebruik van de SP*RKL Academy en ervaar de voordelen:

  • Geen kosten voor werving en selectie
  • Ontwikkeling strategisch marketingplan
  • Opleiding marketeer door senior marketeers
  • Direct inzetbaar en exclusief voor de organisatie
  • 100% focus op de gekozen strategie
  • Geen overnamekosten na contractperiode

Benieuwd wat SP*RKL Marketing voor jou kan betekenen? Bel 085 060 2289 (dit nummer kun je ook gebruiken voor WhatsApp) of stuur een e-mail naar hallo@sprklmarketing.nl.