Skip to main content

SP*RKL Academy

Wij zoeken en leiden jouw eigen marketeer op.

Moeite met het vinden van de juiste medewerker voor de marketingfunctie binnen je bedrijf? En als je dan wel iemand hebt gevonden, is er dan iemand binnen het bedrijf die de juiste begeleiding kan geven? Is daar tijd voor binnen het team en hebben jullie hier de benodigde kennis voor in huis? Onze marketing academy biedt de oplossing.

Hoe werkt SP*RKL Academy?

Met de SP*RKL Academy helpen wij jou als organisatie! In onze marketing academy verzorgen wij het hele traject om een ervaren en goed opgeleide marketeer bij jou in de organisatie te laten instromen.

1.

Om de tafel

Allereerst gaan we het gesprek met jullie aan om te inventariseren waar jullie marketing wensen liggen en hoe wij je daar bij kunnen helpen.

2.

Selecteren

Daarna starten wij met het werving & selectieproces. Een proces waarbij je als opdrachtgever uiteraard nauw betrokken bent en medebepalend in de uiteindelijke keuze van de kandidaat.

3.

Strategie

Maar tijdens het zoeken naar een geschikte kandidaat zitten wij niet stil. Want wij gaan direct voor jou aan de slag om een op maat gemaakte strategie voor jullie te ontwikkelen. Belangrijk, want deze strategie gaan wij, samen met de marketeer, voor jullie uitrollen.

4.

Begeleiding

Nadat we een geschikte kandidaat hebben gevonden, start deze direct en exclusief voor jouw organisatie en gaat ons SP*RKL team deze begeleiden en inwerken op de gekozen strategie.

5.

Ervaring

Binnen de SP*RKL Academy zal de marketeer worden ondersteund met marketing trainingen, maar zal ook dagen per week aanwezig zijn op kantoor van de organisatie. Hierdoor krijgt de marketeer meer ervaring, maar leert men ook de cultuur kennen van de organisatie.

6.

Versterking

Na een succesvolle inwerk- / trainingsperiode van 9 maanden is het mogelijk de marketeer aan te nemen en zonder kosten over te nemen binnen jouw organisatie.

Wel de lusten, niet de lasten!

Maak gebruik van onze marketing academy en ervaar de voordelen:

Geen werving- en selectiekosten
Ontwikkeling strategisch marketingplan
Opleiding van marketeer door senior marketeers
Direct inzetbaar en exclusief voor de organisatie
Geen overnamekosten na contractperiode
SP*RKL Marketing | Gerard Hertsenberg
Meer weten?

Maak direct
een afspraak

SP*RKL Marketing - Dominique Bockmeulen-Kneepkens