Skip to main content

Join the SP*RKL team

Ook onderdeel van ons team worden?

Bekijk de openstaande vacatures

Nieuw

Accountmanager (16 – 36 uur)

Wil jij het verschil maken binnen SP*RKL Marketing en een belangrijke rol spelen binnen een bedrijf dat continue in ontwikkeling is? Weet jij hoe jij met jouw commerciële drive en kennis van de markt een SP*RKL-ende bijdrage kan leveren aan onze doelstellingen? Dan is deze vacature als accountmanager jou op het lijf geschreven.

Nieuw

Content Marketeer (32 – 36 uur)

Ben jij die content marketeer die weet hoe we deze functie nog beter onder de aandacht kunnen brengen? Hoe we de vacature SEO moeten schrijven én de doelgroep kunnen enthousiasmeren? Dan zoeken we jou! En ja, we hebben écht ons best gedaan op het schrijven van deze vacature.

Nieuw

Vormgever (32 – 36 uur)

SP*RKL Marketing groeit hard en daarom zijn wij op zoek naar een extra vormgever. Wil jij werken bij een startup waar je echt alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen, maar ook het verschil kan maken met jouw ideeën en creativiteit? En last but not least; Lijkt het je wat om door te groeien binnen een organisatie die een grenzeloze ambitie heeft om de beste van Nederland te worden? Lees dan snel verder!

Nieuw

Allround Marketeer (32 – 36 uur)

SP*RKL Marketing groeit hard en daarom zijn wij op zoek naar een extra marketing powerhouse binnen het team. Wil jij werken bij een startup waar je echt alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen, maar ook het verschil kan maken met jouw ideeën en creativiteit? En last but not least; Lijkt het je wat om door te groeien binnen een organisatie die een grenzeloze ambitie heeft om de beste van Nederland te worden? Lees dan snel verder!

Nieuw

(Junior) Online Marketeer (32 – 36 uur)

Ben jij bekend in de wereld van online marketing? En ga jij SP*RKL-en als je hier alleen al aan denkt? En last but not least; wil jij werken bij een startup waar je echt alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen, maar ook het verschil kan maken met jouw ideeën en creativiteit? Lees dan snel verder!