Skip to main content

Hét marketingbureau voor ICT Marketing

SP*RKL Marketing is een full-service marketing bureau voor grote en kleine spelers in de telecom- of ICT-branche óf bedrijven die op zoek zijn naar een beetje SP*RKL. Maar, wij zijn net even anders. Wij hebben namelijk één doel: een zo hoog mogelijk rendement behalen met jouw marketingbudget. Om het beste resultaat tegen de juiste kosten te behalen, stellen we altijd een mix samen van onze specialismes. Enne, if it SP*RKL-s, it is ours.

ICT Marketing mix

Wij krijgen regelmatig de vraag, of wij wellicht even een flyertje kunnen maken. Tuurlijk kunnen wij een flyer voor je maken, maar… – ja, daar komt ‘ie… – wat wil je eigenlijk bereiken met die flyer? Of anders, wat ga je met die flyer doen? We kunnen (bijna) alles, maar resultaat staat bij ons voorop. Daarom start een aanvraag voor ICT Marketing altijd eerst met een kop koffie en de vraag: wat wil je bereiken? Hebben we het antwoord op deze vraag? Dan kunnen wij een SP*RKL-end advies geven van de perfecte marketingmix om het beste resultaat te behalen tegen de juiste kosten. En, die perfecte ICT Marketing mix kan bestaan uit: branding, content marketing, copywriting, data & analytics, design, direct marketing, e-mailmarketing, performance marketing, projectmanagement, recruitment marketing, SEA (search engine advertising), SEO (search engine optimization), social media marketing, (online) strategie/consultancy, webdevelopment en webinars/events. Wij laten jou graag schitteren, van online tot offline marketing – wij denken met je mee.

Maar, waarom zou je online marketing inzetten in de ICT branche?

Eigenlijk kan geen enkel bedrijf op dit moment zonder (online) marketing én dit geldt ook voor bedrijven in de IT en ICT branche. Maar, eerlijk is eerlijk, marketing voor deze branche is écht een vak apart. Daarnaast missen veel bedrijven kansen, omdat ze hun budget niet uitgeven aan de juiste onlinemiddelen. Om die reden is het ‘middel’ ook niet het uitgangspunt bij SP*RKL, maar het doel. Wat wil jij bereiken? Een betere conversie? Meer leads? Meer websitebezoekers? Of juist een hogere naamsbekendheid? Vanuit het doel gaan wij samen met jou aan de slag met de online customer journey.

Uit ervaring weten wij dat veel klanten tegenwoordig hun zoektocht online starten en zich online oriënteren voordat ze een nieuw product of dienst aanschaffen. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je met online ICT marketing goed gevonden wordt, dat prospects vinden wat ze zoeken en jij die prospect kan onboarden als nieuwe klant.

Maar… uit ervaring weten we ook dat jij druk bent en eigenlijk geen tijd hebt voor marketing. Daarom nemen we, nadat we samen de strategie voor jou bepaald hebben én hebben afgestemd, alles voor je uit handen. We zijn dus naast sparringpartner en uitvoerder, ook écht jouw bonus collega (we komen desgewenst zelfs met enige regelmaat bij jou op kantoor werken!)! Bij SP*RKL Marketing staat er een gespecialiseerd team van doorgewinterde professionals voor je klaar om zich over jouw marketing en communicatie te buigen. Are you ready to SP*RKL?

Waarom kiezen voor ICT marketing van SP*RKL Marketing?

Dat is simpel! De roots van onze chiefs liggen in de telecom, IT en ICT branche. Jij hoeft ze dus niet uit te leggen wat een SIP Trunk is, waarom jouw klanten moeten overstappen naar glasvezelinternet of welke innovaties op het gebied van ICT nu actueel zijn. Zo was Dominique Bockmeulen van 2012 tot 2019 verantwoordelijke voor alle marketing en communicatie van dean one, nu onderdeel van Gamma Communications en heeft ze later als freelancer onder meer de marketing voor X2com verzorgd. Ook Gerard Hertsenberg kent de markt als geen ander. De afgelopen jaren werkte hij als brand/marketing manager voor onder andere In4Leads, FreshMinds en Intrameo. Kies je voor ICT Marketing van SP*RKL? Dan kies je voor een marketingbureau met ervaring, kennis en toewijding van marketing in de ICT branche.

Op projectbasis, een ICT marketing abonnement of de SP*RKL Academy? Jij bepaalt!

Het team van SP*RKL Marketing heeft zich gespecialiseerd in alle facetten van marketing en dat bieden wij aan op een manier die bij jou past. Een nieuw product introduceren en willen jullie daar een marketingcampagne voor lanceren? Geen probleem! Dan werken we samen op projectbasis. Heb je maandelijks hulp nodig bij je ICT marketing? Dan past een ICT marketing abonnement perfect bij jullie, worden we jouw bonus collega’s en stemmen we maandelijks de prioriteiten en doelen af en gaan we voor jullie aan de slag. Of zijn jullie als ICT bedrijf op zoek naar een eigen marketeer? Ook dan ben je aan het juiste adres bij SPR*KL Marketing met de SP*RKL Academy.

ICT Marketing óf de SP*RKL Academy

Behalve dat we jou dus op projectbasis of in abonnementsvorm kunnen helpen, hebben wij ook de SP*RKL Academy als dienst. Met de SP*RKL Academy verzorgen wij het hele traject om een ervaren en goed opgeleide marketeer bij jou in de organisatie in te laten stromen. Deze marketeer is direct inzetbaar en exclusief voor jouw bedrijf. Oh, en na de afgestemde contractperiode, betaal je geen overnamekosten! Meer weten? Klik hier voor meer informatie over de SP*RKL Academy.

It’s time to SP*RKL…

Laten we een kop koffie drinken (of iets anders)!

Benieuwd wat SP*RKL Marketing voor jou kan betekenen? Bel 085 060 2289 of mail ons dan even, of stuur een berichtje via het contactformulier.

Contactformulier

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.