Skip to main content

De gratis SEO scan regel je hier.

Wil je dat jouw website goed scoort in Google en andere zoekmachines? Maak gebruik van onze gratis SEO scan en ontdek waar jouw website verbeteringen nodig heeft.

Bij SP*RKL Marketing hebben we ruime ervaring met SEO. Onze SEO-specialisten zullen jouw website analyseren en aangeven hoe de zichtbaarheid van jouw website verbetert kan worden. Zo kan het gebeuren dat je website technische problemen heeft, of dat je linkprofiel niet goed is. Dit zijn dingen die je misschien niet meteen merkt als je er niet specifiek naar kijkt.

Waarom een SEO scan?

Als jij hoog wilt scoren in de (organische) zoekresultaten van de zoekmachines, dan wil je weten of jouw website op de juiste manier is gebouwd. Met een SEO scan ontdek je hoe je website het doet, wat beter kan, en waar je meer succes kunt behalen.

Laat hier je gegevens achter

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Hoe werkt onze SEO scan?

  Easy Peasy! Je vult het aanvraagformulier in (kost je 30 seconden) en druk op de verzendknop.
  Dan gaan wij voor je aan de slag, we nemen je website onder de loep en analyseren elk onderdeel en laten je zien hoe je beter kunt scoren in Google!

  Zo werkt het: Vul het formulier in voor een gratis scan: de snelste manier om te zien of jouw website nog beter ingericht kan worden.

  SP*RKL time: ieder onderdeel wordt door de SEO-specialisten van SP*RKL Marketing in de gratis SEO scan onder de loep genomen.

  Adviesrapport op maat: Je ontvangt een rapport met onze bevindingen. In het rapport beschrijven we de punten die aan je website verbeterd moeten worden.

  Mogelijkheid voor het uitbesteden van je SEO: uiteraard kunnen wij je als marketing bureau helpen met de ondersteuning en uitvoering van de verbeterpunten. Deze SEO scan is een uitstekende eerste stap om de optimalisatie van je website aan ons over te laten en te besluiten om deze dienst uit te besteden aan SP*RKL Marketing. Dat scheelt je veel tijd en geld als wanneer je dit zelf oppakt!

  Wat kan ik van de SEO scan verwachten?

  Technische analyse: we controleren op zaken zoals laadsnelheid, mobiele responsiviteit en URL-structuur

  On-page optimalisatie: We kijken naar de relevantie, keyword-dichtheid, en optimalisatie van pagina’s

  Backlink profiel: We onderzoeken de autoriteit van de site die naar jou linken en identificeren mogelijkheden voor verbetering

  Rapport en aanbevelingen: Je ontvangt een rapport met onze bevindingen en aanbevelingen. Hierin geven we advies en aanbevelingen over de zichtbaarheid en prestaties van jouw website in zoekmachines

  Waarom een SEO scan van SP*RKL Marketing?

  Deskundigheid: Ons team bestaat uit ervaren SEO-specialisten die de nieuwste trends en technieken kennen om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines.

  Grondige analyse: We voeren een diepgaande analyse uit van alle belangrijke aspecten van SEO, zoals technische optimalisatie, contentkwaliteit, backlink-profiel en meer.

  Maatwerkadvies: Na de scan ontvang je een rapportage met specifieke aanbevelingen en suggesties om de SEO-prestaties van jouw website te verbeteren.

  Met deze aanpak zetten we jouw website op de kaart, met focus op resultaten!

  Vraag vandaag nog een gratis SEO scan aan en ontdek hoe je beter vindbaar wordt in zoekmachines. Onze SEO-specialisten staan klaar om je te voorzien van waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en profiteer van onze kennis.

  Hoe belangrijk is een SEO scan?

  Het is slim om de SEO van je website te scannen om verschillende redenen. Als je nog nooit eerder hebt geoptimaliseerd voor zoekmachines, is het handig om een grondige scan uit te voeren. Het geeft je een startpunt om te zien hoeveel werk er nodig is en doelen te stellen voor je Google-ranking.

  Een scan is ook belangrijk om de voortgang van je website te volgen. Vaak worden er aanpassingen aan de achterkant gedaan en is het mogelijk dat je iets over het hoofd ziet of verkeerd invult. Een SEO check helpt bij het opsporen en corrigeren van deze fouten. Bijvoorbeeld, een verkeerd geplaatste link in een tekst wordt opgemerkt als een broken link. Daarnaast kunnen te grote afbeeldingen ook de laadsnelheid van je website vertragen, waardoor bezoekers eerder geneigd zijn om te vertrekken. Google ziet dit als een teken dat je website minder relevant is. Verder kunnen bij een grondige scan nog andere verbeterpunten aan het licht komen.

  Start de SEO scan

  SP*RKL Marketing is hét marketingbureau voor ieder bedrijf dat wel een beetje SP*RKL kan gebruiken. Maar, wij zijn net even anders. Wij zijn namelijk gek op een uitdaging en willen jou graag laten schitteren.

  Kan jouw bedrijf ook wel wat SP*RKL gebruiken? Bekijk hier al onze diensten